Souhlas s cookie a zásadou ochrany osobních údajů. Více informací o tom, jak zpracováváme Vaše údaje, naleznete zde

KONTAKT

Wedding-Party
Drahobudice 90
Zásmuky
tel: +420 721 987 876
napište nám
IČO: 69503460

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 39 Kč
Na zakázku

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 16 Kč
Na zakázku
naše cena 5 Kč
Na zakázku

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odebírání Newsletteru
  1. Udělujete tímto souhlas internetového obchodu Wedding-Party, se sídlem Drahobudice 90, Zásmuky, 28144 IČ 69503460, zapsaná u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • Emailová adresa
    • Faktuační a dodací údaje
    • Jméno a příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • odběru novinek, obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • odběru novinek, obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů